eToro

Jeg faldt over eToro for nogle år siden (omkring 2015 tror jeg) via en reklame på internettet, så vidt jeg husker. Mit førstegangsindtryk var godt, fordi hjemmesiden professionel og handelsplatformen var simpel at bruge. Men jeg må jeg indrømme, at historien hurtigt tog en uventet – og noget negativ – drejning:

Efter jeg havde indsat penge og var begyndt at handle, kom jeg hurtigt i plus. Jeg oparbejdede et lille – men procentuelt stort – afkast på 6 dage. For lige at sikre mig, at de rent faktisk også udbetalte uden problemer, bad jeg derfor om en udbetaling. Så startede problemerne. Det viste sig, at min konto ikke var blevet “valideret” og at jeg derfor ikke kunne få udbetalt noget som helst. De påstod at de manglede nogle dokumenter. Jeg fremskaffede de manglende dokumenter så hurtigt, jeg kunne, men fik på trods heraf en advarsel om, at min konto ville blive “likvideret”! Efter adskillige samtaler med deres kundeservice – hvor man i øvrigt blot bliver sendt rundt i ring – ville de kun udbetale min profit! Derudover var der tårnhøje gebyrer på udbetalingen, hvilket gjorde mig endnu mere rasende. For at få mit indskud udbetalt, bad de mig senere hen indsende et fysisk brev til dem, hvilket jeg gjorde, men som de efterfølgende påstod aldrig nåede frem.

Jeg har efterfølgende læst en del skidt om eToro på nettet, hvilket jeg i bagklogskabens lys ville ønske jeg havde gjort, inden jeg oprettede en konto hos dem. Jeg har endda læst om flere brugere, der efter de havde tabt deres penge, ikke har kunne komme ind på eToros hjemmeside, hvilket meget vel kan tyde på, at de blokerer deres utilfredse brugeres IP-adresser!

Konklusionen om eToro er klar: Selvom eToro udgiver sig for at være en handelsplatform, hvor man kan købe og sælge aktier, råvarer, indeksfonde, valuta og kryptovaluta, er det ikke andet end svindel. Man bør holde sig langt væk fra dem og under ingen omstændigheder give dem sine kredikortoplysninger!