First Park Group

Jeg blev kunde hos First Park Group i 2012, efter at de havde ringet til mig en del gange. I starten var jeg en smule skeptisk, fordi de blev ved med at ringe, og også fordi jeg aldrig havde hørt om dem. At de befandt sig i udlandet, gjorde heller ikke tilliden større. Men deres ihærdighed betalte sig, da jeg efter en del telefonsamtaler besluttede mig for at blive kunde.

Jeg startede med at købe et lille erhvervslejemål i et shoppingcenter i Tyskland. Under min første handel med First Park Group var jeg lidt nervøs for at overføre penge til udlandet, men min rådgiver forsikrede mig om, at pengene blev overført direkte til entreprenøren og at man ikke kunne “løbe” med mine penge. Efter overførslen fik jeg straks en kvittering fra entreprenøren, hvilket fik mig lidt ned på jorden. Strategien med denne investering var at se, om First Park Group kunne holde hvad de stillede mig i udsigt og opnå et afkast på kort sigt. Efter ca. 4 måneder fik jeg min første mulighed for at realisere et afkast, men fordi min rådgiver anbefalede mig at vente, takkede jeg nej til buddet. Efter ca. 18 måneder kom der et nyt bud, som var betydeligt højere (især fordi erhvervslejemålet nu var færdigbygget og klar til udlejning), hvilket jeg valgte at tage imod, selvom min rådgiver anbefalede mig at vente (han mente at prisen ville stige yderligere snart, men jeg valgte jeg alligvel at slå til for at sikre mig en profit).

Jeg var alt i alt ganske tilfreds med resultatet, men var nu indstillet på at handle igen. Uheldigvis var der på daværende tidspunkt helt udsolgt i deres projekter og jeg måtte derfor væbne mig med tålmodighed. Omtrent 3 måneder senere kom der dog en ny mulighed, hvor man kunne købe studieboliger i Ungarn på projektstadiet til en (angiveligt) lav pris. Jeg valgte at købe 3, hvilket jeg ikke har fortrudt. Den ene blev videresolgt med en pæn profit efter 5 måneder og de to øvrige har jeg beholdt. De giver omtrent 7 – 9% om året, hvilket jeg egentlig er godt tilfreds med.

Derudover har jeg for nylig købt nogle parkeringspladser i et projekt kaldet CarParkFly, som du kan læse mere om her. Selvom jeg startede med at være skeptisk, er jeg alt i alt godt tilfreds med mine handler hos First Park Group.