Mine investeringer

Jeg arbejder meget aktivt med min investeringsportefølje og har skrevet lidt anmeldelser – på godt og ondt – af nogle af de virksomheder, jeg anvender og har anvendt til at håndtere mine investeringer:

 

Alkon Financial Group

Alkon Financial Group er investeringsrådgivere med speciale i internationale ejendomsprojekter. Jeg har flere investeringer hos dem, heriblandt mit nyeste i et projekt kaldet CarParkFly, hvor jeg har købt lufthavnsparkeringer. Læs mere om Alkon Financial Group her.

 

Nordnet

Nordnet er nok Nordens førende handelsplatform og jeg er uden tvivl en begejstret kunde. Jeg er især tilfreds med deres brugervenlighed og benytter mig flittigt at deres app. Alle mine værdipapirer (undtagen de amerikanske) styres via Nordnet. Læs mere om Nordnet her.

 

Ejendomme i Danmark

Jeg har efterhånden en lille håndfuld ejendomme i Danmark, som jeg lejer ud. Selvom de giver en smule bøvl, er giver mine danske ejendomme acceptable afkast og er desuden generelt meget stabile. Læs mere om mine ejendomme i Danmark her.

 

eToro

eToro udgiver sig for at være en omfattende handelsplatform, men er i virkeligheden et yderst useriøst svindelforetagende. Manglende udbetalinger, ekstremt ringe kundeservice, tvunget kontolukning og jeg kunne blive ved! Læs mere om eToro her.

 

TD Ameritrade

TD Ameritrade er nok en af de største handelsplatforme i USA og mit foretrukne sted at handle amerikanske aktier. Selvom det ikke er den billigste amerikanske platform, handler jeg alle mine amerikanske aktier via TD Ameritrade. Læs mere om TD Ameritrade her.