Nordnet

Jeg har været kunde hos Nordnet siden de blev stiftet i 1996 og har dermed fulgt virksomhedens udvikling igennem årene. Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget begejstret for deres produkter og services, og – som så mange andre – især benytter mig af deres handelstjeneste. Jeg styrer faktisk langt det meste af mine investeringer i værdipapirer (især aktier, ETF’er, optioner og gearede produkter) via Nordnet. Jeg styrer det hele via mine tre konti; aktiedepot, pensionsdepot og Active Trader.

Jeg bruger desuden flittigt deres app, som har virket aldeles upåklageligt efter den seneste opdatering i august 2018. Før opdateringen var app’en en smule skrabet. Den manglede efter min mening mange af de funktioner, som man finder i apps fra f.eks. de store amerikanske handelsplatforme. Opdateringen har dog gjort den mere funktionel og meget nemmere at anvende (mere brugervenlig).

Det bedste ved Nordnet er uden tvivl deres store udbud af gode produkter, brugervenligheden og især også deres lave priser. Den eneste ulemper ved Nordnet er deres gebyrer på flytning af aktier mellem depoter, som jeg synes er en smule for høje, samt at det er lidt for dyrt at handle amerikanske aktier, hvilket jeg derfor gør via TD Ameritrade.