TD Ameritrade

Hvis ikke TD Ameritrade er den største handelsplatform i USA, er det i hvert en af de allerstørste. Jeg har brugt TD Ameritrade siden 2014, hvor jeg skiftede fra deres konkurrent Fidelity.

TD Ameritrade kræver ingen minimumsinvestering og har flere unikke funktioner, som ikke findes hos deres konkurrenter. Disse inkluderer bl.a. gratis og meget omfattende research og data, kompetent vejledning til opbygning af portefølje, et stort udvalg af kommissionsfrie ETF’er og investeringsforeninger samt en virkelig god kundeservice (man kan ringe til deres kundeservice 24 i timer i døgnet alle ugens 7 dage!). Man kan desuden vælge mellem fire forskellige handelsplatforme, hvilket i sig selv er en udemærket service. Den største ulempe ved TD Ameritrade er helt klart deres handelsgebyr på $6.95, hvilket må siges at ligge over gennemsnittet. Hertil kommer, at der er et ekstra gebyr på $0.75 per kontrakt på hver optionshandel.

Jeg bruger udelukkende TD Ameritrade til at handle mine amerikanske aktier, hvilket er for dyrt hos Nordnet, som jeg ellers anvender til alle andre handler. Fordi alle mine amerikanske aktier er langsigtede og jeg ikke foretager mange handler om måneden, kan jeg fortsat leve med handelsgebyret på $6.95. Det er helt klar brugervenligheden og de mange funktionaliteter, der gør at jeg fastholder TD Ameritrade til mine amerikanske handler. Mange af de andre amerikanske platforme har en pris på $4.95 – 5.00 per handel.

Opsummerende kan man sige, at TD Ameritrade dækker alle de basale handelsfunktioner virkeligt godt, men at de desværre ikke de billigste at handle hos. Man får dog meget for sine penge, synes jeg.